En aften til fordel for hundene.

Slet lortet!

FB dirty laundry

Selvom jeg kan finde meget at være uenig med ham i, så er jeg meget enig med Lars Løkke Rasmussens tanker om god tone på Facebook fra denne artikel i B.T.

Uanset hvad folk bilder sig ind, så er Facebook (og de fleste andre online aktiviteter) ikke privat snak inden for hjemmets fire vægge, og mange ville (forhåbentligt!) ikke sige det lort, de somme tider får lukket ud på FB, hvis de stod ansigt til ansigt med deres samlede online “venneskare” eller de personer, de får svinet til i deres tastatur-krigeri.

Samtidig er min Facebook side også netop det. Min og ikke din. Så jeg overskrider ikke nogen former for censur regler eller begrænser nogens fine ytringsfrihed, hvis jeg prompte sletter opslag eller kommentarer, som jeg ikke gider høre på.

Så jeg er hundrede procent enig med Lars Løkke, når han tillader sig at slette de værste tosserier fra sin side, og jeg synes ligesom han, at de konkrete kommentarer, som nævnes i artiklen er skamløse og respektløse.

Så kan vi gemme uenighederne til en anden dag 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En aften til fordel for hundene.