Genbrug er guld!

Alle tiders serie!

tv_shows_aicon_pack_1_by_fafla-d3gmfak

Vær med i et sjovt og langstrakt projekt 🙂

Hvad er verdens bedste tv eller streaming serie nogensinde?

Skal vi kåre en klassiker som The West Wing eller The Sopranos? Skal vi have fat i de store soap familie følgetoner som Dallas eller Dynasty (Dollars)? Er det en 90’er sitcom ala Friends, Seinfeld eller Frasier? Kan Danmark være med i form af Matador, Riget eller Bedrag? Hvad med en af de nyere kæmpesucceser som Game of Thrones, Breaking Bad eller The Walking Dead? Alt er i spil, også miniserier som Shogun, Bryggeren eller Sherlock.

Reglerne er som følger:

Nomineringsprocessen løber fra dags dato og til udgangen af april måned. I maj måned kan der stemmes på de nominerede serier. Som afholder af afstemningen afstår jeg fra at nominere serier (men jeg deltager i afstemningen).

1: Først skal en serie nomineres. Alle kan nominere en serie. Det sker ved at skrive til berlintarppov@gmail.com, i kommentarfeltet herunder eller på vores Facebook side Berlin/Tarp pov. Skriv gerne en kort begrundelse for nomineringen.

2: En serie kan godkendes til nominering, hvis den har været sendt i minimum tre afsnit enten på TV eller en anerkendt streaming tjeneste.

3: Man kan nominere lige så mange serier, som man har lyst til.

4: Den 1. maj bliver der lukket for nomineringer, og derefter vil den samlede liste over nominerede serier blive offentliggjort. Derefter kan der stemmes. Måden det sker på, vil blive annonceret i forbindelse med offentliggørelsen af den endelige liste.

Der vil ugentligt komme opdateringer på bloggen om hvilke serier, der er nominerede, og så tager vi den sammen derfra 🙂

Og husk: Som altid prøver vi at holde det hele i en god tone. Selvfølgelig må man stille spørgsmål ved andres nomineringer, men man argumenterer bedst for sin egen serie, ved at fremhæve dens styrker fremfor at tilsvine andres valg 🙂

Håber I har lyst til at lege med.

 

4 kommentarer

 • Julie Rasmussen

  Grey’s Anatomy – den bedste serie til dags dato! uden tvivl. Hvert afsnit er så sindsygt spændende, og alle de forskellige scenarier og hændelser der sker, får virkelig en til at indleve sig og få medfølelse med skuespillerne. Kan du anbefales!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael Stemann

  Deadwood – den har næsten alt : en små-psykopatisk sherif, en likeable rogue som fører lange enetaler under den daglige afsutning, et par gedigne westernikoner og så en fyr der spiller to forskellige roller uden man opdager det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne Boel

  “Will & Grace” … Need I say more..
  Sjoveste urban comedy… Om single liv og selvoptagethed, kærlighed og venskab…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikolaj Tarp

   Det kender jeg i hvert fald en i husstanden, som kommer til at bakke op om 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genbrug er guld!