Det nye Krogs Fiskerestaurant.

En aften til fordel for hundene.

IMG_8815

Igår aftes stod i hundenes tegn. Silas Holst og Lone Vorborg (ejeren af MAD CPH) holdt et velgørenhedsarrangement, til fordel for tyrkiske gadehunde. Et super initiativ, som vi selvfølgelig bakker 100 procent op om. For man skal være robot, hvis man ikke bliver ramt i hjertet, når man ser de stakkels plagede udsultede hunde, der går rundt i gaderne når man er på ferie. Mange af dem, er familiehunde som er blevet sat på gaden, fordi deres familie enten ikke kan have dem mere eller ikke har råd. Flere af hundene bliver endda kørt op i bjergene, fordi velmenende mennesker tror det er bedre for dem, hvor det er lidt køligere. Desværre er det kun værre – for oppe i bjergene, er der ingen mad at finde og hundene dør langsomt af sult. De kan ikke selv søge ned til byerne, da de ikke ved, at det er der maden er og det er unaturligt for dem, at søge mod varmen.

Så der er mange små skæbner som virkelig har brug for hjælp og kærlighed. Og derfor har Silas og Lone nu lavet hjemmesiden tyrkiskegadehunde.dk. En fantastisk hjælp, til alle dem, som ser hunde i tyrkiet og gerne vil hjælpe dem, have dem med hjem og give dem et hjem, kærlighed og en ny start på livet. Du kan gå ind på hjemmesiden og så er der simpelthen en guide til, hvordan du får hunden eller hundene med hjem. De hjælper dig hele vejen. Du kan også gå ind på siden og adoptere en hund, som allerede er fundet i tyrkiet og venter på et internat dernede. Venter kun på, at starte sit nye liv i Danmark.
Og hvis du ikke kan have hund nu, men er blevet ligeså berørt af det som jeg, så kan du også donere penge til foreningen. For det er dyrt med mad og dyrlægeregninger til alle de hunde der bliver reddet. Så hvis du kan undvære en skilling, så vil de blive lykkelige for en donation. Og det kan ikke være nemmere, for du kan gøre det på mobilepay på: 28943925 – og mærke det “Tulays gadehunde”. På hjemmesiden kan du også finde oplysninger, hvis du heller vil lave bankoverførsel. Bare klik her.

Silas og Lone har selv adopteret en gadehund Fruity – Silas fandt hende da han var på ferie i Tyrkiet og tabte sit hjerte til hende. Så nu er hun kommet til Danmark og blevet delehund mellem Silas og Lone og blev startskudet til foreningen, Tyrkiskegadehunde.dk.

IMG_8811

Det var en super fin aften igår. Så mange bakkede op om projektet og både Shirley og Susanne Lana sang for os, der var doneret lækre snacks fra MAD og flere kunstnere havde doneret ting til auktion, bla. Mai Manniche og maler Per Hillo. Så det var en super fin aften i hundenes tegn. Hvor er det dog dejligt, at nogen gør noget!

IMG_8829 IMG_8830 IMG_8823 IMG_8818

.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det nye Krogs Fiskerestaurant.