Jeannes kartoffelsalat.

Filmquiz – Hjernekrigen

Filmquiz

Foto: Jesper Rosenkrantz

Der er åbenbart en omfattende quiz kultur i København. Jeg har været til et par forskellige, men min suveræne favorit er den månedlige Filmquiz, Hjernekrigen.

Det er en quiz udelukkende om film, og man spiller på hold af 2-5. Selvfølgelig er emnet for quizzen lige min kop te, og det hjælper absolut også på min begejstring, at vores hold efterhånden har en ret solid stribe af sejre bag os.

Men der er flere ting, der gør det til min absolutte favorit. Fast vært og quizmaster er Jesper Rosenkrantz, der er et ikke helt ukendt ansigt i quizmiljøet, og han er ekstremt solid og likeable i rollen. Han sammensætter en quiz, som er både underholdende og udfordrende, og der er indhold for både de virkeligt nørdede filmfreaks og for de lidt mere “normale” fans.

I en periode var deltagelsen lidt op og ned, men seneste quiz blev afholdt den 16. marts på Absalon, og som Jespers billede ovenfor viser, så var der et fantastisk fremmøde. Det var skide sjovt … Og ikke kun fordi vi vandt… igen…

Datoen for næste quiz, pris for deltagelse (30 kr. pr. deltager senest, normalt en lille smule mere) samt sted bliver annonceret på Facebook gruppen for quizzen, så kig ind på den, hvis en hyggelig aften i filmens tegn med vennerne er noget for dig.

Kom glad og giv os andre noget udfordring 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeannes kartoffelsalat.