Super hurtige morgenmadsmuffins!

Her ses et vaskeægte lortemenneske!

12588659-svane-selfie-1

Jeg ved godt, at det ikke er lang tid siden, jeg skrev et indlæg om en delfinunge der måtte lade livet for selfies. En episode man skulle tro, var et enestående tilfælde. At once-in-a-blue-moon var der så mange idioter samlet på et sted, at ingen gjorde noget, for at redde den lille delfinunge, men alle ville bare have et billede af den, indtil den døde af dehydrering. En episode der gjorde mig sig rasende, at jeg fik lyst til at brøle højt i min stue og jeg kunne mærke min krop næsten opnåede en HULK-agtig tilstand, hvor jeg bare havde lyst til at gennemtæve disse egoistiske og idiotiske mennesker!

Og netop som man tror, at alle ser dette tilfælde og korser sig, gudhjælpemig om det så ikke sker igen. Denne gang er det i Makedonien, hvor en bulgarsk turist vælger, at ignorere al intelligens og empati og flår en svane op på land, for at tage billede med den. Hun trækker den simpelthen i vingen, op på land og står med sit idiotiske dumme smil og tager billeder. WTF!!!!!??!?!? Udfaldet af hendes handling er ikke helt sikker. Nogle vidner mener, at svanen svømmede ud igen og nogle siger, at den døde af overgrebet. Lige meget hvad, er det utrolig dumt – for svanen kan svømme ud, men have brækket vingen og lide og måske dø langsomt af sine skader – pga. en skide selfie. Jeg bliver så afsindig rasende, at jeg næsten ikke kan få luft! Hvad pokker sker der inde i hovedet på den møgkælling – og ja, i disse få tilfælde er det okay både at bande, og kalde grimme navne, for det er simpelthen en så vanvittig opførsel. Jeg har ikke fantasi til, at forestille mig hvad det er der sker inde i hovedet på sådan et menneske. Men det eneste jeg kan håbe det er, at disse hændelser ikke inspirerer til samme dumhed, men derimod giver folk lyst til, at reagere når de ser disse lortemennesker i aktion og får det stoppet og redder liv. For det er ikke nok bare, at tage billeder af dem eller filme deres dumhed, det skal stoppes og det skal være nu! Så reager og lær jeres børn, at dyr er vores venner, nogle skrøbelige skabninger man skal passe på og holde af og de er smukke at kigge på – de er ikke sat i verden for at dø for vores selfies.

12588662-svane-selfie-2

2 kommentarer

  • Wham bam thank you, ma’am, my qusiteons are answered!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maiken

    Kunne ikke vare mere enig. Man mister altsa nogen gange troen pa andre mennesker her i verden og det er nasten ikke til at bare. Egoistisk, koldt og skammeligt…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Super hurtige morgenmadsmuffins!