Oscar nedtakt

Et snævert perspektiv – I know…

julie2

I disse tider hvor vi lever med en svær regering, en masse stakkels flygtninge og et Damoklessværd i form af en Trump hængende over hovedet, så er det nok et lidt underligt petitesseindlæg det her. Men jeg synes altså virkelig det er irriterende. Så lad mig lige fnidre et øjeblik – så skal jeg nok fokusere på mishandlede dyr og børn der dør i Afrika bagefter. For hvorfor sytten mixer de lyden så dårligt i fjernsynet? Hvor svært kan det være at finde et niveau der er det samme? Når de nu har valgt, på mange kanaler, at lægge reklamer midt i programmerne, så er det en daglig irritation, at reklamerne ligger så meget højere i lyden end programmet gør. Så man skal kaste sig ud efter fjernbetjeningen og skrue ned inden Oma, Momondo og prik-prik-prik EDC mæglerne blæser ind i lampen på en. Og før man så ved af det, så er programmet startet igen, men det kunne man ikke høre, for nogen er igang med at spille Candy Mania på mobilos for at få tiden til at gå under reklamerne, og de små stille mussestemmer, fik ikke lige hevet en tilbage. Pokkers – missede noget af programmet, op med lyden igen, velvidende, at om 15 minutter skal der skrues ned igen. Pis…

Når man så går i gang med at zappe rundt på de forskellige kanaler, så går det helt galt! For ser jeg Krejlerkongen (eeeeelsker det program) på TV2 FRI, så skal jeg banke lyden op på 75 på fjernbetjeningen og bede mine hunde pænt om, ikke at trampe rundt i stuen, for ellers kan jeg ikke høre en bønne af hvad de siger. Slår jeg så lige over på BBC for at se Ram Forbi eller QI, så skal jeg skynde mig at skrue lyden ned på 10 på fjernbetjeningen, inden mine ører begynder at bløde!!! WTF!?! Jeg er SÅ træt af det, og inden du tænker, laver hun ikke andet end at se fjernsyn og har hun ikke større problemer, så skal hun nok klare sig, så vil jeg sige, at jo, det gør jeg og jo, det har jeg! For min vandhane er 7 år om at gøre vandet varmt, når man tænder for den varme hane og når den endelig bliver det, så er jeg ved at få skoldet fingrene af og du skal slet ikke få mig startet, for så kan jeg også fortælle, at der trækker kold luft ind af min hundelem, at den forpulede YouSee tv-boks aldrig virker som den skal og at, der er lige røget en pumpe i mit fyr. Men nu har jeg så fået luft – det lettede og så vil jeg da bare slutte af med at sige: Køb økologisk kød og få et sponsorbarn i Afrika – så er vi tilbage på sporet igen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oscar nedtakt