Kung Fu Pant

En hurtig aftensnack.

4_300

Så er det sørme blevet fredag! Og hvis der er andre der ligesom jeg, skal sidde og flade den i sofaen og se X-Factor eller en god film, så er det godt, at have noget lækkert at gumle på. Tit står jeg nede i supermarkedet og tænker: “Nej, jeg skal ikke have noget sødt – jeg må være standhaftig!”. Og når jeg så sidder i sofaen, så ærgrer jeg mig gul og grøn over, at jeg ikke lige havde noget lækkert alligevel. Så her er en lille opskrift på en sød aftensnack, som du sikkert har ingredienserne til der hjemme. For man gider jo ikke slippe sutskoene og køre i Døgnnetto, når klokken er 10 min. i X-Factor. Så denne her søde saltmandel kan du lave på 2 min. og den smager skønt! Her er opskriften:

Ingredienser:

1 dl. sukker
2 – 3 spsk. soya
en god håndfuld mandler
Et stykke bagepapir

Smelt sukkeret på en pande. Når det begynder at få den dybe brune karamelfarve, hælder du soyaen på og blander det sammen. Husk – hvis sukkeret får for meget og bliver brændt, så kasserer du det og starter forfra. Brændt sukker kan ikke reddes og smager skrækkeligt. Så der er ingen grund til at ødelægge mandler med en død karamel.
Vend så mandlerne i karamelsoyaen og hæld det hele ud på bagepapiret. Lad det køle af og voila – en omgang lækre søde saltmandler! Velbekomme!

bmandler

1 kommentar

  • Henrik HAllberg

    det lyder virkelig lækkert – og ikke mindst nemt og hurtigt 🙂
    Tak 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kung Fu Pant