Her ses et vaskeægte lortemenneske!

Den sunde nemmeste tunmousse.

avokado_136764515

Der var så mange der var glade for en lille opskrift i går, at jeg tænkte jeg lige ville lægge en mere på. Jeg synes altid det er så svært, at finde ud af, hvad jeg skal spise til frokost. Det skal jo gerne være sundt men også lækkert. Tun er super godt, fordi det er fyldt med protein og har stort set intet fedt i sig. Det kan man så også smage. Jeg må sige, at jeg synes det er en tør omgang. Men her er en opskrift på en sund tunmousse, som tager dig 2 min. at lave og den smager virkelig godt. Og hvis du rister et stykke rugbrød til, så bliver du glad i din mund uden at blive bred om din røv. For der er ingen smør eller creme fraise i. Man kan sagtens have til to dage – men hvis man putter den i køleskabet, så er det en god ide, at putte lidt citron i moussen – ellers bliver den kedelig i farven dagen efter. Jeg synes nu, at den er bedst at spise her og nu, og tit spiser jeg den bare med lidt grønsager til og så er det en fin portion til en person. Her er opskriften:

Ingredienser:

En dåse tun i vand  (helst en glad dåse med delfin på)
En blød moden avokado
salt
evt. citron

Det er så simpelt. Mos avokadoen godt og bland med tun. Smag til med salt. Skal den i køleskabet, så put lidt citronsaft i. Velbekomme!

1 kommentar

  • Per Riber Christensen

    Tak for jeres morsomme og skønne univers. Jeg glæder mig over jeres opskrifter og andregode hints, – god weekend

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her ses et vaskeægte lortemenneske!