Krokodillefest!

Jeg – den trinde pandadame.

Mei-mei-po

I morgentidlig er der premiere på tegnefilmen Kung Fu Panda 3, og jeg har fået æren af, at lægge stemme til Mei Mei – den trinde slørdansende pandadame. En virkelig sjov rolle! Mei Mei besidder en enorm selvtillid, der kun er få forundt. Jeg har endnu ikke selv set filmen. Når man dubber tegnefilm, som det hedder når man lægger stemme til, så ser man ikke hele filmen – man ser kun lige præcis de scener, hvor man selv er med. Jeg har heller ikke mødt nogen af de andre skuespillere der er på. For man sidder helt for sig selv, kun med to skærme, en med klippet man skal lægge stemme til og en med teksten man skal sige. Så står der en tidskode – den fortæller præcis hvornår jeg skal begynde min replik. Og så følger man bare billedet, så jeg slutter med at snakke, når karakteren gør det.

Det er noget tid siden jeg lagde stemme til Mei Mei, så jeg kan ikke rigtig huske hvad jeg lavede. Jeg har heller ikke set det sammen med de andre karakterer i filmen som helhed, så jeg glæder mig helt vildt til jeg skal til premiere i morgen tidlig og se den.

Så til alle der skal i biffen og nyde Kung Fu Panda 3 – måske i påskeferien – rigtig god fornøjelse! Og når den trinde panda danser – danser hun for dig :o)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krokodillefest!