I krebsens tegn.

Tilbage til jernalderen

image

Sommeren er nu for alvor kommet og sådan en sommerfridag, skal bruges i det danske land. Og når man nu er udenbys, hvorfor så ikke se hvad der rør sig i det fynske. Jeg havde set et skilt, hvor der stod “Jernaldermarked” hver gang jeg kørte på arbejde, så det skulle vi prøve. Vejret var fantastisk og fik parkeret den lille vogn ret tæt på – hvilket var godt, for jeg havde slået min knæ til forestillingen aftenen før, så det var rart ikke at skulle gå så langt.

Markedet var ikke kæmpe stort men super hyggeligt og bød på både små telte, hvor man kunne købe smykker, horn, strik og trælegetøj og også mad fra jernalderen. Og de levede lækkert! Vi smagte både mjød, grubekød, pølser og fladbrød. Det var altsammen en fryd for ganen! Vi så også et falkonershow, med båden en falk og en ugle. Smukke fugle! Og ja, så hilste vi på Aussie – en kæmpe Grand Danois – så kærlig og kælen. Ham måtte vi bare hilse på.
Så alt i alt en skøn dag! Det betaler sig at se nærmere på det danske land – der er oplevelser i vente!
image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I krebsens tegn.