Så ryd dog op for fa....!!!

Stakkels lille morder…

tumblr_mi64ulGwHs1qi0d6uo2_1280

Jeg har lige læst, at massemorderen Anders Behring Breivik nu vil lægge sag an mod den norske stat, fordi han simpelthen er blevet behandlet så  hammer dårligt i fængslet. Han synes, at han lever under umenneskelig forhold, og at han tager mentalt skade af, at blive behandlet sådan. Han har næsten levet i isolation siden han blev fængslet, han må ikke ha kontakt med andre indsatte – men det er der dog blevet slækket på nu, så han har en time om ugen, sammen med andre indsatte og fængselsvagter. Alligevel er Anders både ked af det og vred over den dumme behandling han får i fængslet – et sted som jo ellers har ry for at være det skønneste sted. Og jeg kan godt forstå, at han skuffet. For hvad er det da også for en måde at behandle en massemorder på! Han er jo stadig et menneske og ja, så har han 77 menneskers død på samvittigheden, men derfor kan det da ikke være rigtigt, at han på den måde skal straffes for det… okay, jo det kan det så godt, men behøver det at være på sådan en umenneskelig måde? Ja, okay, så umenneskelig er den jo heller ikke, men den er i hvert fald både tarvelig og ensom og med al den tid alene, kan man jo ligeså godt flette flere tåbelige ideer sammen – bla. den, at sagsøge den norske stat.

Flere læger har undersøgt Anders og de mener ikke han har taget mentalt skade af opholdet i fængslet. Men det skal jo så siges, at det kan være svært at udelukke, at Anders alligevel kan have ret i, at han har taget skade, på trods af, hvad lægerne siger. Jeg mener, når man mentalt er så meget ude og skide, som han er, så kan det jo være svært for lægerne, at navigere rundt i lortet og konstatere hvilke brist der var der fra starten og hvilke der er nye. Så det synes jeg klart, taler til Anders’ fordel.

Så nu vil han så sagsøge den norske stat. Der skal nu bruges endnu flere penge på ham – penge der kunne have gået til SÅ mange andre gode, givende instanser. I forvejen er han en af de dyreste fanger at holde i live, da han lever i isolation og har flere celler til rådighed, og nu skal Norge så bruge endnu flere penge på ham, og gennemføre en retssag for at fastslå, at det er altså okay, at man bliver spærret inde i isolation, når man har kigget 67 unge mennesker i øjnene mens man skød dem ned i koldt blod. For hvad Anders nok ikke var klar over, så er det altså ikke noget man må, og gør man det alligevel, så skader man rigtig mange mennesker og det kan udløse straf, som folk med et brist, vil synes er umenneskelig men alle vi andre synes er en billig straf, en alt for human straf og en alt for dyr løsning, at bruge på så skidt et stykke menneske. Flere af os ville nok sige, gør det af med ham, brænd ham og lad os sammen pisse i askerne – men det må man ikke. Så Anders har fået en dejlig 3-værelses med fuld forplejning og det er da også helt forfærdeligt for ham. Derfor har han også truet med at sultestrejke, og til det kan jeg kun sige: Held og lykke med projektet!

1 kommentar

  • Bodil

    Hvilken vidunderlig slutreplik – som jeg helhjertet tilslutter mig!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så ryd dog op for fa....!!!