The Dark Tower

Ready Player Everyone!

rp1

Ready Player Everyone!

******

Kynisme er henvist til bagsædet af en Delorean, der for fuld smadder blæser sjælen tilbage i tiden til en uskyldig barndom og sanserne ind i fremtiden til en verden, der endelig smelter spil, film, litteratur og musik sammen i ren fortællemæssig kærlighed. På en skala fra 1-10 er det 100 at plothuller, karakterdybde og nuancer i budskab er buldrende ligegyldigt her. For det her er nemlig ægte filmmagi! Og selvfølgelig er det den mest visionære filmskaber nogensinde, der står bag. Drømmenes mester er tilbage for fuld styrke. Spielberg er igen synonym for filmisk magi. Vi gamle vil elske de utallige popkulturelle referencer. I unge vil elske hyldesten til gaming. Alle bør elske filmens begejstring for en god historie. Game On!

Vælg selv en skala:

Stjerner? Seks ud af seks!

En skala fra 1 til 10? Et rent 10-tal.

Ready Player Everyone har premiere i biografer over hele landet på fredag, og den starter med udelukkende at kunne ses i 3D den første uge. For en sjælden gangs skyld er det rent faktisk også sådan filmen gør sig bedst, for ikke siden Avatar har en filmisk verden gjort sig så godt i 3D.

Se traileren her: Ready Player One

Læs mere her: Ready Player One SF Studios

Og her: Ready Player One IMDb

Og find nærmeste biograf og køb billetter her: Ready Player One Kino.dk

Nikolaj

2 kommentarer

 • Glæder mig til at se filmen – dog først når den kommer uden 3D… det kan jeg ikke se 🙁 – men jeg har læst bogen og anbefalet den til indkøb i Viborg kommunes skolebiblioteker.
  vh Mogens

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikolaj Tarp

   Hej Mogens. Jeg er meget sikker på, at den også er helt forrygende i 2D! Det er jo først og fremmest den gode historie, der som altid er vigtigst 🙂 Rigtig god fornøjelse, når du skal ind og se den, og smid da gerne lige en linje om hvad du synes til den tid! … Og god anbefaling til skolebiblioteket. Jeg glæder mig selv til at læse bogen i nærmeste fremtid. Nikolaj.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Dark Tower