Et liv for en selfie.

Løsningen på den forbandede aften-chokolade-trang.

Rittersport

Jeg tvivler på, at jeg er den eneste. Man har spist aftensmad, man sidder der i sofaen og flader ud og ser fjerner og så melder den sig. Den forbandede aften-chokolade-trang. Satans!!! Så er den der igen! Pt. er jeg på god gammeldags slankekur – og ja, det er ikke moderne at sige. Nu hedder det livstilsændring men det duer jeg ikke til. Jeg er pokkers glad for mad og ind imellem må jeg slanke nogle kilo af, så mit store kærlighedsforhold til bernaise kan blive holdt ved lige. Det går okay. 4 kilo er røget af og selvom vægten har besluttet sig for at holde ferie på det her givne tidspunkt og derfor ikke har rykket sig i 10 dage på trods af, at jeg har levet af spidskål, så holder jeg ved. Men min rygrad bliver for alvor testet, når man sidder der i sofaen og hygger. “Skal du ha en kop kaffe?” spørger min mand så sødt. Og det første min mund tænker, når den hører kaffe – det er chokolade. Den lille mørke sirene der kalder ude fra skuffen. Og jeg prøver at få billeder af min appelsinhud i på hornhinden, for at stoppe min krop fra at kaste sig ud til køkkenskuffen og på bedste hulemandsmaner stoppe en hel Rittersport i ædespalten, som man ville fodre en båndoptager med et kassettebånd.

Men nu har jeg fundet en løsning der fungerer. Jeg har været mange besværlige løsninger igennem. Købt alverdens sager og blendet, mixet, trillet kugler af stort set al det sunde indhold i mit køkken. Noget smagte bedre end andet, men det var alt sammen besværligt og når sukkertrangen melder sig, så har jeg ikke tid til at stå og lege Blomsterberg i en time. Det skal være nu!

Så nu har jeg nu fundet den lille snack som gør det for mig, uden at sætte min kur over styr. Intet sødt er jo sundt – det er universets tarvelige regel, men det her er mindre syndfuldt, meget lækkert og nemt og hurtigt at lave. Og så kan man nøjes med et par stykker. I får den her:

Tag en lækker saftig dadel (gerne dem fra papæsken), flæk den på midten og tag stenen ud. Put en god klat peanutbutter ind i den (gerne den fra Urtekram uden tilsætnings-skidteras) og drys med kokosmel. Enjoy! Jeg siger dig – du bliver afhængig!

2 kommentarer

  • Tine

    Tak for tippet må straks prøves….. I dag blev det p-tærter Dammit !!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et liv for en selfie.