Stop lange dyretransporter - nu!

Kuglestøder kan rende mig i udkanten

udkantsdanmark

Joachim B. Olsen brillerer endnu engang med sin ikke eksisterende empati. Der er i dag kommet en hel masse fordomsfuldt vrøvl fra hans side, om at man skal sænke kontanthjælpen for folk i det han, og andre, så nedladende kalder “Udkantsdanmark”. Han har en række ikke særligt velargumenterede grunde, men primært er vist, at det er billigere at leve “der”, og det skal afspejles i kontanthjælpen. Han taler bla. om, at det vil være åh-så-forfærdeligt, hvis det skulle blive for attraktivt for folk, at flytte til disse forfærdelige steder i landet, fordi folk så vil få mere ud af deres penge. Det er vist nok noget med hans evige vildfarelse om de enorme masser, som han tror lever som konger og dronninger for deres enorme kontanthjælp. Jeg som ellers troede, at det var super trendy politisk, at prøve at få folk til at flytte ud til de forskellige regioner i Danmark. Så det burde vel være positivt, hvis det havde den effekt. Er det ikke også noget med, at kuglestøderen mener skatterne skal ned, så folk kan få flere penge mellem hænderne, for det er penge hos forbrugerne, der skaber omsætning og dermed vækst? Jamen, så må det vel være godt for den udkant, som Joachim åbenbart frygter, at der kommer købedygtige, velhavende kontanthjælpsmodtagere ud og sætter nogle penge i omløb. Det er imponerende hvor mange af Joachim B. Olsens politiske forslag, der tjener til at hjælpe folk som ham selv og skade så mange som muligt andre. Man kunne næsten fristes til at kalde manden for egoist. Jo, jeg er fristet. Han er et stort lokum af egoisme.

Så dagens “tænk dig om, menneske” går til Joachim B. Olsen. Både for sin manglende empati, men også for at være endnu en politiker, der hopper med på retorikken om at gøre den danske provins til et hul i jorden, i stedet for et område med stort vækstpotentiale. Fordommene fra de “fordomsfri” om steder som Sønderjylland, Lolland-Falster, Langeland, Mors, Thy og resten af vores smukke land trætter mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stop lange dyretransporter - nu!