Mobilens forbandelse!

Berlinerens last….

online-shopping

Ja, vi har dem jo alle sammen – de der laster. Nogle er usunde og skal helst stoppes, andre kan være dyre og duer ikke på budget og nogle kan være harmløse, når man kun kigger. Min veninde kalder det for en hobby, frem for en last og det synes jeg er så klædeligt. For hobby lyder sundt i forhold til last og hvorfor ikke gøre det sundt. For jeg elsker at shoppe – på nettet! Jeg elsker at sidde i min sofa, og kigge på alle de ting jeg ønsker mig, og drømme mig hen til den ideelle verden, hvor jeg bare kan købe alt det jeg har lyst til. Og ja, for at skynde mig at svare, på alle dem som straks råber, at det bliver man ikke lykkelig af, så ja, det ved jeg godt. Men jeg kunne nu altså godt tænkte mig at prøve det, om ikke andet, så bare for en dag. Og de er dygtige de der sider, som har alt det gode. For når jeg går ind på Zalando, så er de der med det samme. Computeren skriver: “Hej Vicki” eller “Det her er til dig, Vicki” – lokke lokke… Vi kender dit navn, vi ved hvad du kan li, og den er kun et skridt fra at skrive “specialprice for you, my friend!”. Og hvis jeg bliver træt af den, så kan jeg bare klikke over på en anden side, hvor de ikke lokker med at kalde mig mit navn, men lokker med sindssyg lave priser. Det er f.eks. på lagersalg.nu. Det er kendte mærker til under halv pris. Og det gør, at her er det okay ikke altid at kun at kigge, for det er simpelthen så billigt OG hvis man tilmelder sig nyhedsbrev, så er der indimellem gratis fragt og altid gratis bytteret. Skønt! Og hvis jeg så er helt i krejlerhumør, så kan jeg åbne app’en Tradono – det er loppemarked, hvor jeg kan se folk i nærheden af mig, der sælger ting billigt. Jeg har allerede både køb to tasker, 8 små støbejernsgryder, et par billige Versace sko, en krenitskål og jeg har selv solgt en sækkestol.
Jeg køber næsten alt på nettet. Her forleden kom min hundemad. Den køber jeg på Olivers.dk. De leverer hundemad gratis til døren. Så jeg er fri for at slæbe kæmpestore tunge poser med hundemad. Så har de hundemad uden korn og det er vigtigt for mig, da min ene hund er allergisk overfor kornprodukter. Det er hundemad af super kvalitet til en god pris og gratis levering. I love it!!! Og oveni det, så er der SÅ mange gode godbidder af rent kød, så man ikke giver sin hund alt muligt skidt og møg. Så har man hund og vil gøre noget godt for sig selv og sin vaps – så er det Olivers.

olivers-adult-chicken-grainfree-491x595px_6_abonnement

Jeg køber fødselsdaggaver på nettet, jeg køber julegaver på nettet og undgår stress og sjap og udsolgte varer. Jeg køber frimærker, batterier, blækpatroner og i dag købte jeg en kuffert på nettet. Det er nemt, bekvemt og lige til at gå til. Så det der netshopping kan virkelig noget. Det kan i hvert fald være en tidssluger. For jeg elsker at sidde og kigge rundt på de sider og bum, så er der pludselig gået en time. Men hva’ – det sker der vel heller ikke noget ved, for det er jo sundt at ha en hobby.

4 kommentarer

 • Kristian Ø

  Jeg syntes snart det værste er Amazon. De husker hvad jeg har søgt og købt tidligere, og hver gang jeg tror at jeg er sluppet ud af deres klør kommer der en casual email. “Hey, lang tid siden. Kan du huske den bog du søgte på? Den er på tilbud nu og så kan du jo samtidig liiiige se på de Blurays der er kommet siden du sidste købte noget..” Det er såå tæt på “kom nu Mulle, du vil gerne være med i hulen ikke ?”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vickiberlin

   Ha ha – Mulle spis din blueray. Ja, Amazon er slemme og husker alt for godt. Ting man prøver at glemme og overbevise sig selv om, at man ikke har brug for. Lokke lokke…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Vicki. Dejligt at du kan li’ Tradono. Det er vi glade for her på kontoret 🙂
  Vi grinte specielt af “Special price for you my friend” – det kan vi vist alle nikke genkendende til!
  Vh Anne Sofie fra Tradono

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vickiberlin

   Hej Anne Sofie
   Ja, jeg er glad for Tradono – selvom jeg har været ved at komme op og toppes nogen af til, om måde man køber sådan nogle steder. Flere holder nemlig sælger hen og ved ikke rigtig om de vil og byder under mindsteprisen og siger at de liiiiige skal tænke over det og hvis man så hopper ind og siger, at man køber til prisen – så mener de bestemt at de har førsteret og var ved at lave en handel. Det er sådan lidt svært. Men de fleste derinde er rigtig søde og jeg er ret glad for alle de ting jeg har købt. Så det er en super app I har lavet der!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mobilens forbandelse!