En hurtig aftensnack.

Premiere på Kung Fu Panda 3

unnamed
Foto: Henrik Hildebrandt

 

Så kom premieren på Kung Fu Panda 3. Og sikke en premiere! Der var virkelig gjort noget ud af det! På den røde løber gik en kæmpe udgave af hovedpersonen Pandaen Poh rundt. Jeg har en svaghed for bamser og dyr, så jeg kunne selvfølgelig ikke dy mig, for at give ham et kæmpe kram.

unnamed-2

Der var virkelig gang i den røde løber og jeg skulle have taget billede sammen med Rune Klan, som lægger stemme til Pandaen Poh i filmen.

IMG_5107

Så var der morgenmadsbuffet med boller, kager og juice, der var slik på sæderne inde i biografen og inden filmen gik igang, var der danseshow på scenen men en masse dansere klædt ud som kinesere. Nogle dansede med vimpler – ligesom Mei Mei, som er den karakter jeg lægger stemme til, det er hende du kan se på billedet nedenunder her – og nogle dansede som krigere som tog en pige til fange. Heldigvis kom Poh tilsidst og reddede hende, som den dragekriger han er. En flot start på filmen og skønt, at de dansede til soundtracket, så man synes allerede man kendte musikken, da den så blev spillet i filmen.

IMG_8716

En skøn morgen og Nikolaj og jeg blev som de aller sidste for lige at se de danske stemmer, på det store lærred.

IMG_8719

God fornøjelse til alle der skal se filmen nu og i påsken – den er virkelig god! Både spændende, rørende, medrivende og sjov – så rigtig god biftur!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hurtig aftensnack.