Det er dig der har lorten!

Nikolaj på TV-News

IMG_6520

På søndag er det den store dag. The Oscars! Jeg har glædet mig siden sidste års Oscars til denne aften. Her hjemme er det vores juleaften, men i år skal vi nyde den hver for sig, for Nikolaj skal sidde i TV2 studiet og kommentere begivenhederne. Og jeg er ved at revne af stolthed! For jeg har jo nydt godt af hans ernorme viden hvert år, så jeg ved hvor meget han ved om det. Og nu får resten af Danmark så også glæde af ham. Faktisk så kan I allerede nyde ham i dag, for her kl. 18.10 kommer han i fjernsynet på TV2 News i programmet “Kulturen på News” og i morgen tidlig er han i “Godmorgen Danmark” på TV2.

Så selvom det bliver lidt trist at skulle undvære min mand denne store aften, så ved jeg, at jeg vil sidde pavestolt i min sofa og nyde ham i fjernsynet. Jeg håber I vil gøre det samme.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er dig der har lorten!