Hip hurra for den lækreste fødselar!

Leger krejler med kammeraterne.

IMG_8595

Så har jeg endnu engang haft fornøjelsen af at lege krejler i programmet “Krejlerkongen” på TV2 FRI. Super hyggeligt program. Sidst jeg var med, var jeg heldig at løbe med sejren både i det første program og ugefinalen og vandt nogle skønne ting, en gammel industrilampe og to smukke hoveder. De står nu og pryder min stue. I kan se dem her:

IMG_8600

I dag skulle jeg så ind igen og lege til den nye sæson. Og nu kan jeg jo ikke afsløre hvordan det er gået, men jeg kan godt love for, at det både var sjovt og så afsindig spændende, at jeg kan ikke selv vente med at se det på tv. Der var drama til det sidste. Så nu er jeg fuldstændig flad, efter en lang dag på optagelse fyldt med overraskelser og skønne mennesker. For det er sådan nogle programmer der er virkelig sjove at lave, for her for jeg lov til at lege med mine kollegaer og lære dem at kende på en ny måde, bla. Lise Baastrup på det øverste billede og Andreas Bo – som var min holdkammerat. Og så havde Andreas fødselsdag i morgen, så det blev fejret med kæmpe kage. Knald hyggelig arbejdsdag – stor fornøjelse!

IMG_8599

2 kommentarer

 • Lars Gravsholt

  Det lyder spændende Vicki. Hvornår bliver det sendt ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vickiberlin

   Jeg ved faktisk ikke præcis hvornår det bliver sendt. De er i gang med at sende den sæson nu, som jeg var med til at optage i starten af januar. Jeg prøver lige at høre dem ad, om der er nogen der ved hvornår det bliver sendt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hip hurra for den lækreste fødselar!