Premiere på Kung Fu Panda 3

Grimsby og hotdogs

IMG_5091

Ok. Nogle af vennerne havde lokket mig med ind og se Grimsby i Palads fredag. Sacha Baron Cohen i hovedrollen i en film, han selv har skrevet manuskript til. En film, der indeholder teabagging (jep…), elefant bukkake (desværre også et jeps på den konto der…) og andet gøgl nede ad samme filmiske faldstamme. Det kan selvfølgelig ikke blive andet end utroligt dårligt. Og den forventning levede filmen fint op til. På forunderlig vis var det bare også ekstremt sjovt, og umiddelbart fatter jeg ikke hvorfor… Men det gør jeg så alligevel, for vi fik i fællesskab knækket koden til hvordan Grimsby (filmen, ikke byen… byen er der muligvis ingen redning for…) bliver til en hysterisk sjov og hyggelig aften. Hemmeligheden ligger i de forholdsvis omfattende mængder rå, ufiltreret øko fadøl, som vi høvlede indenbords i den halve times opvarmning, som alle seriøse atleter bør overholde. … Så kombinationen Fadøl + Grimsby + efterfølgende hotdogs på Fodderbrættet på Vesterbro er på alle måder opskriften til en perfekt aften. Måske ikke så meget den perfekte date night, men helt klart den perfekte drengerøvsaften. Hell yeah 😀

Det kan også anbefales at tage sin egen englænder med, som kan fortælle, hvad der er troværdigt i filmen (Internationalt spionplot med udgangspunkt i Grimsby? Troværdigt… England i VM finalen? Not so much…).

Endelig elsker jeg censur-begrundelsen for filmen… Elsker at den fortæller filmens “selling points” for derefter at sige, at filmen også indeholder humor… Se, det er humor!

censur på Grimsby

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Premiere på Kung Fu Panda 3