Homecoming

Dommen over Spider-Man

img_6266

Homecoming har tilsyneladende delt vandene…

Det gør såmænd ikke noget, men det behøver den ikke. For den er god. Måske sommerens bedste underholdningsfilm i år (og jeg er med på at udvalget har været lidt sløjt).

Personligt ville jeg kalde det den bedste Spider-Man film til dato. Tro mod forlæggets tone og ånd. Underholdende. Rimeligt medrivende. Sjov og overvejende velspillet. Skurken, i Michael Keatons skikkelse, forsøger måske ikke at udslette verden, men han er til gengæld en mere helstøbt karakter end skurke oftest er på film.

Sam Raimi (der lavede de tre film med Tobey Maguire i titelrollen i starten af 00’erne) er nok stadig den mest kunstnerisk interessante instruktør, der har håndteret figuren, men denne film er for mig den mest helstøbte om Peter Parker. Liiige lidt for lang, men de vil også gerne sørge for, at vi ikke glemmer, at den hører hjemme i det udvidede Marvel univers med Iron Man mfl., og det gør den godt.

Mit umiddelbare bud på rangering af Spider-Man film er sådan:

1: Spider-Man Homecoming

2: Spider-Man 2

3: The Amazing Spider-Man

4: Spider-Man

5: Spider-Man 3

6: The Amazing Spider-Man 2

Tom Hollands Peter Parker dukkede selvfølgelig også op i Captain America – Civil War, men det var ikke en Spider-Man film som sådan, så den er ikke medregnet. Men den er virkelig også god.

– Nikolaj

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Homecoming